vineri, 8 ianuarie 2010

Tunsori

"Mana libera"
Termenul defineste o tehnica de tunsoare scurta extrem de permisiva, prin care parul este taiat urmarind forma capului si a fetei. Este considerata "tunsoarea scurta perfecta" pentru ca, in mod firesc, se potriveste cel mai bine fiecarei persoane in parte si nu este uniforma - altfel spus, doua femei tunse astfel nu vor arata in nici un caz la fel!

"Chip"
Stilistii folosesc aceasta tunsoare pentru a "veni in intampinarea" texturii naturale a firului de par. Multe femei au o singura idee atunci cand isi aleg tipul de tunsoare - "sa se adapteze texturii!". Este ideala pentru acele persoane care au, cum s-ar spune, suficient par de taiat sau daca tunsoarea pe care o ai deja si-a pierdut forma initiala si nu mai arata frumos. Stilistul va defini tunsoarea taind din interior spre exterior, ceea ce va conferi o forma mult mai nuantata si conturata, care va adauga un plus de volum si va crea senzatia de par mai des si mai bogat. La sfarsit, se aplica putina ceara coafanta, pentru stralucire.

Texturat Aceasta tunsoare este recomandata oricarei femei care doreste sa aiba un aer mai puternic, impunator si ferm. Aspectul general este definit prin taierea parului "pe lung" sau "in scari". Feminitatea ta va fi perfect pusa in valoare si tunsoarea permite realizarea multor coafuri, in functie de momentul zilei si preferinte. Dar cea mai buna veste referitoare la aceasta tunsoare este aceea ca e foarte usor de intretinut.

Tunsoare scurta, suvite lungi...
Tehnica vizeaza taierea parului asemanator stilului "chip", adica urmarind forma capului. Diferenta este ca acum se vor lasa suvite mai lungi, ceea ce va avea ca rezultat o tunsoare flexibila si nostima. Parul poate fi taiat orizontal, vertical sau in diagonala.
_________________
Sa fim frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu