vineri, 8 ianuarie 2010

Suvitele-joc si miscare

Suvitele sunt si vor fi intotdeauna cea mai buna si mai la indemana metoda de a-ti schimba pozitiv aspectul parului. Indiferent daca le adaugi intr-un salon profesionist sau in confortul propriei case, ele vor ramane la moda, daca reusesti sa alegi culoarea si forma lor care sa se potriveasca cu felul tau de a fi.
Daca ai decis sa oferi stralucire parului tau prin suvite, este foarte important sa iei in considerare si lungimea parului. Parul scurt da mai bine vopsit in totalitate, chiar daca trebuie intretinut si revopsit o data la 4-8 saptamani. Suvitele, in schimb, se potrivesc de minune la parul lung, si trebuiesc reconditionate o data la 2-3 luni.

Sunt 3 metode:

Foliile de aluminiu – au inlocuit in majoritate vechea metoda de capsulare. Suvitele de par sunt vopsite si apoi infasurate in folie, pana ce vopseaua a intrat in firele de par. Aceasta metoda este mai costisitoare si cere mai mult timp, dar ofera o mai mare felxibilitate in privinta grosimii si formei suvitelor. De asemenea, nu streseaza parul atat de mult si permite folosirea mai multor nuante.

Suvitarea prin casca– este prima metoda folosita pentru a da nastere suvitelor. Este cea mai rapida si mai putin costisitoare metoda. Totusi, aceasta optiune nu este indicata pentru parul lung sau carliontat. Poate deveni dureros sa scoti prin acele orificii un fir de par mai foarte lung sau cret.
.
Mesele (Vopsirea pe esantioane sau pe bucati). Aceasta ofera vopsirea pe bucati, si nu pe suvite si se foloseste pentru a creea mai degraba „opere de arta” sau renumita pictura pe par.

Multe persoane prefera sa-si faca suvitele acasa folosind oricare dintre tehnicile de mai sus, pentru a evita un cost prea mare si pentru ca este mult mai confortabil. Uneori aceasta decizie poate fi incununata de succes, dar amatorii pot deseori sa subestimeze puterea chimicalelor si sa ajunga un esec. De aceea, Divahair recomanda sa folosesti serviciile unui profesionist, care poate analiza tipul de par pe care il ai, chimicalele de care ar trebui sa te feresti si poate lua in considerare si costul pe care esti dispusa sa-l aloci acestei proceduri.
Procesul de suvitare nu se termina cand ai terminat cu vopsitul. Ele trebuie intretinute pentru a nu deveni sterse. O multime de produse au aparut, de la sampon pana la spuma de par special concepute pentru suvite. Orice alegere ai face in privinta lor, ele raman intotdeauna la moda daca se potrivesc in parul tau si cu personalitatea ta.
_________________
Sa fim frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu